Szerető kerestetik – Na végre!

Vadorzó
2016.05.06.
Dénes, ahogy kilépett a lépcsőházból, egyből hívta Zsanettet. „Máris hiányzol! Gyere át este, kitalálunk valamit” – mondta a férfi. „Ajaj! Állítólag az újságírók kiszámíthatatlan alakok. Még szerencse, hogy elég bátor vagyok. Hányra menjek?” – nevetgélt a telefonba a nő.

Szerető kerestetik - Megvan a nyertes?

Vadorzó
2016.04.29.
Zsanett elnyúlt az ágyon. Nagyon fáradt volt, de nem tudott elaludni. Folyton a kuplerájban látottak jutottak eszébe. Milyen jó lenne legközelebb, kukkolás közben szeretkezni a pici, titkos szobában. Kár, hogy a fotós csak a munkájával foglalkozott akkor. Aztán eszébe jutott Dénes az újságíró. Holnap randiznak. Zsanett még semmit sem várt jobban ennél.

Szerető kerestetik – Szerelem, szex, kupleráj

Vadorzó
2016.04.22.
Zsanett az újságírótól érkezett sms-t olvasta: „Jól éreztem magam veled. Imádom a mosolyod!”. Annak ellenére, hogy nem történt köztük semmi, vagy éppen pont azért, a nő egyre jobban kívánta Dénest. Egyre többet gondolt rá, sőt azon kapta magát, hogy szinte mást sem csinál, csak Dénes üzeneteit várja egész nap.

Szerető kerestetik – Az újságíró

Vadorzó
2016.04.16.
Zsanett az előző részben egy bődületesen nagy szerszámmal megáldott vadidegennel hancúrozott az ágyban. Ugyan borzasztóan elégedett volt a röpke, délutáni órán történtekkel, de az idegen örökre eltűnt. Gondolt egyet, notesze fölé hajolt és felidézte régebbi próbálkozásait. A lista végén újra megpillantotta a sármos újságíró nevét. Már csak ő volt hátra.

Szerető kerestetik – Egy ismeretlen

Vadorzó
2016.04.08.
Zsanett elért a listájának legutolsó nevéhez, a tízessel idősebb, egyedülálló újságíróhoz. Dénes intelligens volt és szexi. Egy kis pocakot ugyan növesztett magának, de Zsanettet ez kicsit sem zavarta, sőt. Azonban Dénest nem olyan egyszerű becserkészni, mint a többieket. Váratlan fordulattal folytatódik a történet.

Szerető kerestetik – A tehetős vállalkozó

Vadorzó
2016.04.01.
Zsanettet annak ellenére, hogy úgy érezte, megtalálta a tökéletes szeretőt, kíváncsisága nem hagyta nyugodni. Felütötte noteszát, ahol még két jelölt neve szerepelt. Morfondírozott egy kicsit, majd a tehetős vállalkozót választotta.

Szerető kerestetik – A benzinkutas srác

Vadorzó
2016.03.25.
Zsanett már kipróbált négy szeretőt – a politikust, a 60-as playboyt, az autószerelőt és az apukát a suliból – de egyiknél sem érezte úgy, hogy ő az igazi. Noha úgy döntött, hogy az autószerelőnek és az apukának ad még esélyt, most nem őket vette elő, hanem inkább elment tankolni.

Szerető kerestetik – Az apuka az iskolából

Vadorzó
2016.03.18.
Zsanett szépen haladt a szeretők próbálgatásával, de még nem sikerült megtalálnia az igazit. A politikus leszerepelt, a 60-as playboyt csak végszükség esetén venné elő, az autószerelő kifejezetten izgalmas kaland volt, de valami hiányzott belőle. Ennek ellenére úgy döntött, őt még kipróbálja egyszer-kétszer. Azonban most újra férfira fájt a foga.

Szerető kerestetik – Az autószerelő

Vadorzó
2016.03.11.
Zsanett éppen úton volt valahova, amikor az autója elkezdett füstölni. Azonnal félreállt, és az első ijedség után, kaján mosollyal az arcán kereste ki az autószerelő számát. „Szia Laci! Van egy kis probléma a kocsival. Tudnál segíteni?” – búgta a telefonba.

Szerető kerestetik - A 60-as playboy

Vadorzó
2016.03.04.
Zsanett miután teljesen leírta a politikus pasit, mint szeretőt, átnézte a listát, és azon gondolkozott, melyik szeretőjelölt legyen a következő. Nem tudott dönteni, de a véletlen segített neki. Ahogy kilépett az utcára, a szomszéd 60-as playboyba botlott.
12

Ezeket a cikkeket olvastad már?