Szerető kerestetik – A tehetős vállalkozó

Vadorzó
2018.06.15.
Zsanett még nem találta meg a tökéletes szeretőt, de esze ágában sincs feladni a keresést, ezért újra kivetette a hálóját. Felütötte noteszát, ahol még két jelölt neve szerepelt. Morfondírozott egy kicsit, majd a tehetős vállalkozót választotta.

Szerető kerestetik – A benzinkutas srác

Vadorzó
2018.06.08.
Zsanett eddig már kipróbált négy szeretőt – a politikust, a 60-as playboyt, az autószerelőt és az apukát a suliból – de egyiknél sem érezte úgy, hogy ő az igazi. Noha úgy döntött, hogy az autószerelőnek és az apukának ad még esélyt, most mégsem őket vette elő, hanem inkább elment tankolni. ;-)

Szerető kerestetik – Az apuka az iskolából

Vadorzó
2018.06.01.
Zsanett szépen haladt a szeretők próbálgatásával, de még nem sikerült megtalálnia az igazit. A politikus leszerepelt, a 60-as playboyt csak végszükség esetén venné elő, az autószerelő kifejezetten izgalmas kaland volt, de valami mégis hiányzott belőle. Új férfira fájt a foga.

Szerető kerestetik – Az autószerelő

Vadorzó
2018.05.25.
Zsanett miután nem jött be neki se a politikus - na ő egyáltalán nem -, se a 60-as playboy, tovább folytatta a tökéletes szerető keresését...

Szerető kerestetik - A 60-as playboy

Vadorzó
2018.05.18.
Zsanett miután jogosan, teljesen leírta a politikus pasit, mint szeretőt, átnézte a listát, és azon gondolkodott, melyik szeretőjelölt legyen a következő. Nem tudott dönteni, ám a véletlen segített neki. Ahogy kilépett az utcára, a szomszéd 60-as playboyba botlott.

Szerető kerestetik – A politikus

Vadorzó
2018.05.11.
Zsanett túl volt végre a váláson. Ott állt szabadon, azonban érthető módon még egyáltalán nem akart elköteleződni. A szexet azonban rettenetesen imádta, ezért úgy döntött, beszerez magának egy csodás szeretőt. Egyik este gondolt egyet, előkapta a noteszát és elkezdetett egy listát írni a lehetséges jelöltekről...

Ezeket a cikkeket olvastad már?