Szex játékok 3. rész

Vadorzó
2016.05.28.
Dénes és Zsanett vásárolni indultak. Nagyon izgatottak voltak. Dénes már az autóban simogatta Zsanett combját. „Együtt válasszuk ki a mai játékot!” – monda Zsanett és a férfi kezét combjai közé vezette. „Én is így gondoltam” – válaszolta a férfi.
Címkék: Szex játékok

Szex játékok 2. rész

Vadorzó
2016.05.20.
Zsanett és Dénes a belső udvari kaland után, Dénes lakásán folytatták a „játszadozást”. Továbbra is elementáris erővel kívánták egymást. Amíg a nő lezuhanyozott, addig a férfi pezsgőt bontott és bekészítette az ágy mellé. Zsanett ekkor lépett be a hálószobába és könnyedén ledobta a törölközőjét magáról. Ahogy a nedves anyag halkan puffant a padlón a nő szinte már az ágyon feküdt.
Címkék: Szex játékok

Szex játékok 1. rész

Vadorzó
2016.05.14.
Zsanett hosszú keresgélés és próbálkozás után, végre rátalált a tökéletes szeretőre, Dénesre. Már az első találkozásukkor menthetetlenül egymásba szerettek.
Dénes mindig is imádott játszadozni és kísérletezni a szexben. Azonban eddig még nem sodort felé olyan nőt az élet, akivel ennyire egy hullámhosszon lettek volna. Már az első randik is meglehetősen túlfűtöttre sikerültek, csakúgy mit mint ez a nyáresti.
Címkék: Szex játékok

Ezeket a cikkeket olvastad már?