A síoktató keze eltévedt a nő pulóvere alatt

Vadorzó
2017.01.18.
Zsuzsi arra a nagy elhatározásra jutott, hogy megtanul síelni. Minden barátja és az egész család tudott már siklani a havon, csak ő nem, mert mindig félt tőle. Egy nagy társasággal Olaszországba utazott, ahol beiratkozott egy síiskolába.
Címkék: Szexmese

Szex egy igazán váratlan helyen

Vadorzó
2016.08.10.
Leának elege volt mindenből. Meleg volt és fárasztotta a munka. Mivel megtehette, gondolt egyet, beült az autójába és elindult a Balatonra úszni egyet. Soha sem gondolta volna, később mi fog történni vele.
Címkék: Szexmese

Az ismeretlen lány nagyon mélyre engedte

Vadorzó
2016.07.04.
Tibor nemrég vált. Mindig hűséges volt a feleségéhez. Most úgy érezte, nagyon sok mindent be kell pótolnia, ami eddig kimaradt az életéből és mindig álmodozott róla. Egyik éjszaka a barátaival ellátogattak egy szórakozóhelyre. Iszogattak, beszélgettek. Egyszer csak az egyikük elkezdett beszélni arról, hogy az ő eddigi barátnői mind szerettek mélytorkozni.
Címkék: Szexmese

Nyári kaland

Vadorzó
2016.06.27.
Ircsi és Laci Olaszországba készülődtek nyaralni. A lányt a fiú már a hajnali készülődésnél nagyon felizgatta. Míg Ircsi a mosdóba hajolt, hogy fogmosáshoz vizet vegyen a szájába, addig Laci merev szerszámát egy határozott mozdulattal feldugta a lánynak. Alig járt benne egyet-kettőt, meg is telt a punci. Viszont Ircsi „úgy maradt”.
Címkék: Szexmese

Szexszínház

Vadorzó
2016.02.19.
Valahol Európában csatangoltunk a párommal, amikor figyelmesek lettünk egy színházra. Délelőtt volt, ezért nem tudtunk bekukkantani. Kíváncsiságom nem hagyott nyugodni, ezért a legközelebbi kávézóban rákerestem a színház nevére az interneten. Kiderült - amit persze már kívülről is sejteni lehetett -, hogy ez egy szexszínház.
Címkék: Szexmese

Végigfotóztam mindent 2.

Vadorzó
2016.02.12.
Tovább fotóztam őket. A zuhanyozás következett. Tivadar megnyitotta a vizet és egymás után a hatalmas zuhanyfej alá álltak, mintha egy esőerdőben járnának. Ebben az érzetben a környezet is sokat segített, mert a meleg fényű fürdőszoba tele volt buja növényekkel. Hosszan csókolózni kezdtek. Gyönyörűek voltak.
Címkék: Szexmese

Végigfotóztam mindent

Vadorzó
2016.02.05.
Szabadúszó fotós vagyok. Egy volt kolléganőm keresett meg egy első hallásra furcsa kéréssel. Egy barátja szeretné, ha egy profi fotós végig fényképezné, ahogy a csajával szeretkezik. Kicsit meghökkentem, erre nem számítottam, kapásból nemet mondtam. Azonban nem hagyott nyugodni a dolog.
Címkék: Szexmese

Beteljesült álom

Vadorzó
2015.12.31.
András a feleségét várta kedvenc kávézójukban. Már régóta szeretett volna beszélni vele. Azt tervezte, most végre el fogja árulni, mit nem mer már évek óta kérni tőle. Nagyon izgult, mit fog a nő mondani.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok 3.

Vadorzó
2015.12.19.
"Ugye játszunk este?" - kérdezte a barátnőm. "Minden vágyam ilyen gyönyörű lányokkal játszani!" - felelte Zoli és azt kérte, válasszuk ki most, az esti játékszereket. Zoli komoly gyűjteménnyel büszkélkedhetett. Szeret ezekkel csintalankodni.
Címkék: Szexmese

Zoli és a falánk csajok 2.

Zoli és a csajok vidékre tartanak a fiú csodás házába. A lányok nem bírják ki a házig, már az autóban elkezdenek játszadozni. Hogy kivel és mit? Kiderül ha kattintasz.
Címkék: Szexmese

Ezeket a cikkeket olvastad már?